Extrakt z grepových jader práškový 10 g

 

Extrakt z grepovýc jader se používá v kosmetice především jako konzervant.

Dávkuje se cca 1 - 10 g na 1 kg produktu.

Působí proti plísním a má antibakteriální účinky. Používá se proto v léčbě kandidóz a zánětlivých onemocněních. Přidává se do přípravků pro ústní hygienu, při vykloktávání osvěžuje dech a pomáhá léčit bolesti krku. Kožní mykózy léčí přímou aplikaci na postižené místo.

Obsahuje min. 10 % naringinu (flavonoid obsažený v grepu, který má schopnost konzervace)

Dostupnost Ihned k odeslání (1 ks)
199 Kč
   
Kód produktu 548
Kategorie Byliny A - Z
 
Hmotnost 0.01 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.